MKB-Ondernemer

 

Als je een bedrijf runt heb je genoeg aan je hoofd. Je administratie hoort daar natuurlijk bij. Wat als wij nou eens zorgen dat die administratie zo weinig mogelijk tijd kost? Data uit verschillende systemen brengen we samen in één veilige omgeving. Dat scheelt kopzorgen én tijd. Tijd die je veel beter aan andere dingen kunt besteden. Toch?

 

De tijd die je overhoudt besteed je bijvoorbeeld aan het verbeteren van je bedrijf met de resultaten uit onze accountantscontrole. MKB-bedrijven van een bepaalde grootte zijn controleplichtig. Dat kan je zien als een last. Wij zien het als een lust. Want die controle levert een heleboel interessante inzichten op. Doe er je voordeel mee!

Slimme IT die beslissen makkelijker maakt

New Vision heeft accountants in dienst. Dat zijn gedreven mensen, die klaar staan om met jou te sparren over de cijfers. Maar wist je dat New Vision ook een andere ‘accountant’ in dienst heeft? Het is een digitale accountant, die jou op ieder moment van de dag toegang geeft tot de cijfers achter jouw onderneming. Niet dat je onderneming managen daar makkelijker van wordt, maar onderbouwde beslissingen nemen wel.

Vakmensen voor vakmensen

Als New Vision houden we er rekening mee dat jij als MKB’er in de eerste plaats vakman bent. Gek op auto’s, appels of bloemen. Een ondernemer die alles van zijn product weet en heel goed snapt hoe hij dat moet verkopen, maar die soms een broertje dood heeft aan het papierwerk dat erbij komt kijken. Je wilt gemoedsrust, gemak en het liefst zo min mogelijk met je administratie geconfronteerd worden.

Dat is mooi, want het vak van New Vision is júist die administratie. Onze accountants zijn gek op jaarrekeningen, automatiseren en het doorspitten van belastingregels om daar voor jou voordeel uit te halen. Daarnaast hebben alle expert van New Vision ook iets met ondernemen. Dus krijg je van hen ook praktische tips om jouw onderneming soepeler te laten draaien.

Weten waar je aan toe bent met New Vision

Het ‘MKB’ bestaat uit zoveel verschillende ondernemingen. Ondanks alle verschillen hebben jij en onze andere klanten ook veel met elkaar gemeen. Je weet hoe belangrijk financiën zijn voor het voortbestaan van zijn onderneming. Iedereen die wij ondersteunen heeft een hekel aan verrassingen, aan onverwacht hoge facturen en wil weten waar hij aan toe is, ook (vooral?) met zijn financiële dienstverlener. Daar zijn we het als New Vision volledig mee eens.

Zin in een open gesprek met New Vision?

We leggen je graag uit hoe wij het MKB iedere dag verder helpen. Een afspraak is snel gemaakt via de onderstaande contactmogelijkheden. 

banner

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE