6 voordelen

Wij bieden in onze samenwerking een aantal voordelen. Lees hier er hier meer over.  

 

Voordeel 1: Eén plek voor heel je administratie

Hoeveel contracten heb jij lopen voor de administratie in het bedrijf? Eén voor de pensioenen, één voor de jaarrekening en nog een andere voor de belastingaangifte? Laten we dat nou eens simpeler maken. New Vision is een one stop shop voor al je financiën. Ons team bestaat uit accountants en adviseurs met verschillende expertises, mensen die echt een kei zijn in hun vakgebied. Komen zij er echt niet uit? Dan schakelen we de experts van onze partners in. Daar heb jij alleen maar profijt van. Jij verdwaalt niet in contracten met verschillende kantoren. Wij regelen alles voor jou onder één dak: win-win!

Voordeel 2: Wij geven je een glazen bol

Oké, we kunnen niet echt in de toekomst kijken. Toch kunnen we op basis van jouw cijfers goede voorspellingen doen. Die cijfers combineren we namelijk met onze kennis van je concullega’s, trends in de markt en onze verzamelde ervaring van zo’n 30 professionals. Ook de fiscale ontwikkelingen houden ze nauwlettend in de gaten. Zo weet jij precies welke nieuwe wetten een impact gaan hebben op je onderneming. Met al die kennis blijft up-to-date blijven leuk. Je hebt geen last van akelige verrassingen en je kijkt uit naar een financieel gezonde toekomst.   

Voordeel 3: Accountants en adviseurs die weten wat er speelt

Jouw business is de andere niet. Daarom vinden wij de New Vision-collega’s die het beste bij je passen. Dat zijn mensen die weten wat er gebeurt in je branche. Het zijn ook mensen die de tijd nemen om jou en je bedrijf te leren kennen. Wat ons betreft start kennismaken met elkaar stevig de hand schudden. We zijn benieuwd wie je bent, wat je doet en hoe alles precies in elkaar zit. Hoe kunnen we anders zorgen dat jij de juiste cijfers hebt, op het juiste moment? 

Bij New Vision zijn we ook wel eens ziek. Daarom krijg je bij ons altijd twee contactpersonen toegewezen. De ene is jouw vaste contactpersoon en de andere blijft constant op de hoogte. Ligt jouw contactpersoon met koorts in bed? Dan neemt zijn/haar back-up naadloos het roer over.

Voordeel 4: Wij verbeteren jouw proces

Als we iets doen, doen we het (vanzelfsprekend) goed, maar we doen het nog liever het beste. Het beste voor jou! Daarom zoeken we proactief naar verbeteringen in jouw proces. Wat ons betreft hebben we al een antwoord op je vraag, voordat je hem aan ons stelt. Die verbeterdrang hebben we trouwens ook voor onze eigen processen. Suggesties zijn van harte welkom! Daar leren en profiteren we samen van.

Voordeel 5: Je eigen business intelligence

Aan cijfers alleen heb je niets. Je moet ze kunnen omzetten in stuurinformatie. Dat maken wij makkelijker.  Via ons administratiesysteem krijg je eenvoudig toegang tot al je cijfers. De belangrijkste samenvattingen hebben wij al voor je klaargezet in je eigen cloud based-rapportageomgeving: New Vision Data Reports. In één oogopslag zie je op je smartphone waar je onderneming staat. Het mooie van New Vision Data Reports is de flexibiliteit. Door de modulaire opzet ontwikkelen wij samen met jou een tool die past bij je behoeften. Dus: geen dom uitzoekwerk, wel intelligente beslissingen.

Voordeel 6: Wij doen meer

New Vision is accountant én adviseur. We hebben specialisten die een kei zijn in administratie. We hebben ook kanjers die alles weten van vermogensbeheer en belastingaangifte. Ook juridisch advies zit in onze portefeuille. Al onze specialisten worden ondersteund door onze techniek. Automatisering en robotisering zorgen dat zij hun werk beter kunnen doen.

Waar je ons ook voor inschakelt, in onze planning zit altijd een stapje extra. Dat is precies het stapje dat we nodig heb

banner

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE